Domla Oy

Palvelut

Johdon Advisor

Onko hakusessa johdon tukea, neuvontaa tai hallitustyö suunnitelmissa? Voin toimia operatiivisen johdon advisorina kaikissa yrityksen johtamiseen liittyvissä kysymyksissä. Sparraillaan haasteita ja sinä teet lopullisen päätöksen. Nopea ja yksinkertaisempi vaihtoehto byrokraattisesta hallituksesta. Lopullinen päätösvalta säilyy myös aina johdolla.

Toimitusjohtajana omaan kokemusta kaikesta yrityksen johtamiseen liittyvästä. Erityinen kiinnostus ja osaaminen liittyy hallintoon, taloushallintoon ja logistiikkaan.

Advisorina sitoudun mielelläni yritykseen pidemmällä aikajänteellä, kuten hallituskin sitoutuisi. Näin saat talon paremmin tuntevasta konsultista paremman hyödyn irti ja projektit saadaan vietyä loppuun. Advisor-palvelu alkaen 570 e/kk.

ERP-projektit

Oletko suunnittelemassa toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoa? On hyvä konsultoida ulkopuolista asiantuntijaa. Voin kartoittaa prosessinne ja laatia tarjouspyynnön teidän tarpeisiinne soveltuen.

Erityisalani ja kokemukseni on erityisesti logistiikan (hankinta, varastointi), taloushallinnon ja myynnin parista. Erityisesti tukku- ja vähittäiskauppa, sekä alihankintateollisuus.

Usein myös tilaajan oma henkilöstö ei kerkeä vetämään järjestelmäprojektia kunnolla omien töidensä ohella, tai heillä ei ole kovin syvällistä teknistä osaamista toimittajan kanssa asiointiin. Tällöin voin toimia teidän projektipäällikkönä, hoitaen toimittajan kanssa tarvittavat palaverit ja muutospyynnöt, sekä ohjata talon sisäisiä prosessimuutoksia.

CRM-projektit

CRM:n käyttöönottoon liittyy pitkälti samat asiat kuin yllä on lueteltu ERP-projekteihin. Oma henkilöstö ei esimerkiksi pysty panostamaan asiaan tarpeeksi omien töiden lomassa. Usein myös ulkopuolinen näkemys tuo aivan uudenlaista näkökulmaa prosessien kehittämiseen.

Vuokratyö, Vuokrajohtaja

Pidempiaikaiseen tarpeeseen soveltuu hyvin ns. vuokrajohtaja-malli, jossa sovimme yhteisesti pelisäännöistä ja työskentelen sovitun projektin parissa.

Sopivia tehtäviä ovat esimerkiksi pidempiaikainen projektin johtaminen, esimerkiksi järjestelmävaihdoksessa teidän projektipäällikkönä toimiminen.

Malli soveltuu käyttöön erityisen hyvin kun tarve on osa-aikainen. Osa-aikaisella asiantuntijalla voidaan kätevästi kattaa pk-yrityksen tilapäinen lisätyön tarve.

Erityisesti yllä kuvatut järjestelmän vaihdot ovat tilanteita, jotka ovat täysin yrityksen ydintoiminnan ulkopuolella. Oman henkilöstön aika kuluu päivittäisiin operaatioihin, jonka lisäksi talosta ei välttämättä löydy tarpeeksi syvää osaamista keskustelemaan toimittajan kanssa varmistaen oman edun mukainen toiminta. Omaan kokemusta useista ohjelmistoprojekteista ja ymmärrän teknologiset asiat. Tykkään sanoa, että toimin tulkkina käyttäjän ja koodarin välissä, ymmärrän molempia osapuolia ja pyrin aina sovittamaan kielen vastapuolen termeille. Vahvuuteni onkin juuri liiketoiminnan ja ohjelmistojen yhteensovittaminen.

Alla on vuokramallin hinnasto. Malli soveltuu käytettäväksi kun yrityksellä on osa-aikainen tilapäinen tarve, joka kestää kuukausia. Lyhyemmät projektit hoidetaan workshoppien, koulutuksien, konsultoinnin yms. avulla.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin teidän tarpeistanne.

Työpäiviä/vko e/kk
0,5 1800
1 3200
2 5700

Mikäli tehtävä edellyttää läsnäoloa, sovitaan matkakuluista erikseen.


Ota yhteyttä tästä! tai soita 045 678 4438