Domla Oy

Palvelut

Neutraalit Neljännen Osapuolen (4PL) logistiikkapalvelut.

Neljännen osapuolen logistiikkaoperaattori on toimija, jolle ulkoistetaan logistiikan johtaminen. 3PL-mallissa asiakas hankkii itse tarvisemansa palvelut, kun taas 4PL-mallissa asiakas ulkoistaa koko logistiikan hallintoineen. 4PL-toimija voi hankki kuljetus- ja varastointipalveluita muilta tai toteuttaa ne itse.

Tarjoan neutraalia 4PL-palvelua, joka tarkoittaa sitä, että minulla ei ole kytköksiä hankittaviin palveluihin, enkä tuota niitä itse. Neutraali 4PL-operaattori on vain hallinnoija, joka kilpailuttaa ja hankkii tarvittavat 3PL-palvelut muilta ulkopuolisilta toimijiolta.

Nimikenalyysi

Palvelu sisältää nimikkeiden läpikäynnin ja sopimuksen mukaisen kattavan raportin.

Analyysissä voidaan pohtia esimerkiksi sopivia tilauspisteitä ja tilauseriä sekä tarkastella ovatko toteutetut tilauskäytännöt olleet järkeviä vai voisiko tuotteiden tilauserien muutoksilla säästää varastoon sitoutunutta käyttöpääomaa sekä muita varastointikustannuksia.

Hinnat sovitaan projektikohtaisesti.

Vuokratyö, Vuokrajohtaja

Pidempiaikaiseen tarpeeseen soveltuu hyvin ns. vuokrajohtaja-malli, jossa sovimme yhteisesti pelisäännöistä ja työskentelen sovitun projektin parissa.

Sopivia tehtäviä ovat esimerkiksi tietyn tuoteryhmän tai kaikkien operatiivisten ostojen hoitaminen tai jokin muu hankintoihin liittyvä projekti.

Malli soveltuu käyttöön erityisen hyvin kun tarve on osa-aikainen. Osa-aikaisella hankinnan asiantuntijalla voidaan kätevästi saattaa pk-yrityksen hankinnat ammattilaisen hoidettavaksi. Monesti pienemmissä, kasvavissa yrityksissä hankintoja hoidetaan jonkin toisen toimen ohella, jolloin kumpikin tehtävä voi kärsiä siitä. Tarvetta ei kuitenkaan ole kokopäiväiselle ostajalle, jolloin ei uskalleta palkata ketään. Tällöin osa-aikainen vuokratyöntekijä on oiva keino räätälöidä työmäärä juuri sopivaksi samalla kun kaikki tehtävät saadaan organisoitua alan ammattilaisille.

Alla on vuokramallin hinnasto. Kertaluontoiset projektit ja lyhyemmät toimeksiannot sovitaan erikseen.

Työpäiviä/vko e/kk
1 2500
2 4500
3 5400
4 7800

Ota yhteyttä jesse ät domla.fi tai 045 678 4438